Dahl-Linjetrafik

Rekrytering

Vi söker nu efter en Trafikchef till Dahl-Linjetrafik

Som Trafikchef har du en koordinerande nyckelroll i att sköta den dagliga verksamheten och arbeta med trafikrelaterade frågor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och koordinera trafiken samt att fungera som en aktiv länk mellan beställaren och chaufförerna. I rollen ingår även kontakt med kunder och samarbetspartners.

Utöver ditt intresse och kompetens på området, uppskattar vi tidigare arbetserfarenhet från branschen. Vi välkomnar även kandidater med erfarenhet från någon annan bransch, men som ändå känner att de har vad som krävs. För att lyckas i arbetet behöver du ha goda IT kunskaper samt goda muntliga och skriftliga språkkunskaper i svenska och finska. Busskörkort är inget måste, men ses som en fördel. Placeringsorten är Karleby.

Som person är du organiserad, kommunikativ och flexibel. Du är lösningsorienterad, ser möjligheter och skapar enkelt en helhetsbild. Du agerar självständigt men kan även samarbeta tillsammans med andra.

Intresserad? Sänd in din ansökan inkluderande CV, personligt brev och löneanspråk senast den 30.5.2021 till . Frågor kring tjänsten besvaras av VD Jonas Dahl på tel. +358 50 339 6502 eller email: . Frågor gällande rekryteringsprocessen besvaras av rekryteringskonsult Josefin Anderssén på e-post: eller tel. +358 50 341 3095.