Dahl-Linjaliikenne

Rekrytointi

Dahl-Linjaliikenne Oy hakee liikennejohtajaa

Liikennejohtajana olet koordinoivassa avainroolissa päivittäisen työn ja toiminnan hoitamisessa sekä liikennekysymyksien kanssa työskentelemisessä. Pääsääntöisiin työtehtäviin kuuluu liikenteen suunnittelu ja koordinointi, sekä toimiminen aktiivisena lenkkinä tilaajien ja kuskien välillä. Työhön kuuluu lisäksi yhteydenpitoa asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin.

Kiinnostuksesi ja aihealueen osaamisesi lisäksi, pidämme arvossa aikaisempaa työkokemusta alalta. Olemme myös avoimia hakemuksille toisilta toimialoilta, jos tunnet omaavasi tarpeellisen kokemuksen ja olevasi etsimämme henkilö. Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla hyvät IT-taidot sekä hyvät suulliset ja kirjalliset kielitaidot suomeksi ja ruotsiksi. Linja-autokortti ei ole välttämättömyys, mutta katsotaan eduksi. Työn sijainti on Kokkola.

Henkilönä olet järjestelmällinen, kommunikatiivinen ja joustava. Olet ratkaisukeskeinen, näet mahdollisuuksia ja hahmotat helposti kokonaiskuvia. Olet tottunut toimimaan itsenäisesti, mutta osaat myös tehdä yhteistyötä muiden kanssa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sisältäen CV:n, saatekirjeen ja palkkatoiveesi viimeistään 30.5.2021 mennessä osoitteeseen Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet. Työhön liittyvien kysymyksien kanssa voit kääntyä toimitusjohtaja Jonas Dahlin puoleen, puhelimitse +358 50 339 6502 tai sähköpostitse Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit asettaa rekrytointikonsultti Josefin Anderssénille, sähköpostitse Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet tai puhelimitse +358 50 341 3095.